"Kom jij ook op Spieringshoek?"

 

Kom bij ons binnen!

Lesjesmiddag

We organiseren gedurende het schooljaar 'lesjesmiddagen'. Onderstaand vind je alle data. Je kunt je per datum opgeven.

Informatieavonden

Op maandag 29 en dinsdag 30 januari 2024 hebben wij onze gezellig drukke informatieavonden gehad. Deze avonden gemist? Kom dan naar ons Open Huis!

Open Huis

Op donderdag 7 maart 2024 was ons Open Huis. 

Schoolkeuzemarkt

Informatie over deze markten krijg je via de basisschool of kijk op Schoolkeuzemarkt.nl

Kennismaken

Natuurlijk wil je voordat je de overstap gaat maken naar een middelbare school kennismaken met deze school. Je bent van harte welkom!

Ben je gelijk nieuwsgiering naar het gebouw, bekijk dan onze virtuele tour onder aan deze pagina met allerlei video’s, foto’s en informatie. Natuurlijk kun je ook onze informatiefilm bekijken. 

Veel plezier met het ontdekken wat Spieringshoek allemaal te bieden heeft!

Ontmoet onze leerlingen!

Bij Spieringshoek weet je het zeker!

Spieringshoek is een school waar je écht voor kiest. We zijn een school die net even dat extraatje biedt. En waar ook net even dat extraatje van jou wordt verwacht. Een brede keuze aan (bijzondere) vakken en buitenschoolse activiteiten opent voor onze leerlingen allerlei deuren. Verdiep je in verschillende sporten en de theorie achter bewegen in de sportklas. Ontwikkel met Cambridge je Engels tot een bovengemiddeld niveau. Of werk samen met anderen aan onderzoeksopdrachten van echte bedrijven in het Technasium. En zo zijn er nog veel meer vakken en mogelijkheden! Alles in het teken om onze leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op de wereld van nu en van de toekomst.

Naast het uitdagende onderwijs moet er natuurlijk ook plezier gemaakt worden. Dat komt wel goed met onze schoolfeesten en mooie reizen naar steden in het buitenland. Bij Spieringshoek houden we ervan als alles goed geregeld is. Dit zie je niet alleen in ons onderwijs terug, maar ook in ons gebouw. Van de speciale ruimtes voor onder- en bovenbouw, en de toffe klimmuur op het schoolplein waar je met gym je angsten overwint, tot schalen met fruit in de kantine waar je altijd even een appeltje mag pakken.

Meer lezen over onze extra's:

“Kom eens kijken of neem vast een sneak preview in 3D”
Bekijk hier de tour door de school!